21 november

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Nytt om namn

 • Sophie Liljefall

  Sophie Liljefall


  Sophie Liljefall kommer att vikariera som reporter på SVT Nyheter Jönköping från årsskiftet och tre månader framåt.Hon kommer närmast från SVT Nyheter Västs redaktion i Borås.
  (21 november 2017)
 • Elinor Rostedt

  Ellinor Rostedt


  Ellinor Rostedt som varit reportervikarie på SVT Nyheter Jönköping har fått en tillsvidaretjänst som reporter på SVT Nyheter Blekinge.Hon tillträder sin nya tjänst den 1 december.
  (20 november 2017)
 • Sara Paperin

  Sara Paperin


  Sara Paperin började den 6 november som HR-partner, SVT HR- och kommunikation.Hon kommer främst att arbeta tillsammans med SVT Produktion i Stockholm.
  Sara kommer närmast från en tjänst som HR Business-partner på Åhléns och dessförinnan har Sara arbetat med HR-frågor på Indiska och även jobbat som rekryteringskonsult på ett chefsrekryteringsföretag.
  (17 november 2017)
 • Kristine Arnhällen

  Kristine Arnhällen


  Kristine Arnhällen börjar den 1 december som programekonom på Dokumentär. Kristine är ekonom från Örebro universitet och har de senaste två åren arbetat som ekonomichef på Sveriges Elevkårer.
  (17 november 2017)
 • Mikaela Sonck

  Mikaela Sonck


  Mikaela Sonck slutar på SVT den 31/12 efter tre år för att bli ansvarig producent för Barn på Svenska Yle.
  Mikaela tillsvidareanställdes på SVT i februari 2015 och har jobbat som producent på Barn/Minoriteter, som programbedömare på Inköp Barn/SVT International, samt som nyhetsreporter för Riksnyheterna och Uutiset. Samtliga befattningar i Stockholm.
  Som producent för Barn på Svenska Yle kommer Mikaela att leda Svenska Yles barnredaktion och ansvara för allt innehåll som Svenska Yle gör för både små och stora barn.
  Hon börjar sitt nya arbete på Yle den 2 januari 2018.
  (16 november 2017)
 • Yvette Hermundstad (foto: Janne Danielsson)

  Yvette Hermundstad


  Yvette Hermundstad, SVT Sport, slutade den 1 november på SVT efter 15 år.
  Hon började 2002 och har gjort mycket sport under åren: Sportnytt, Sportspegeln, mästerskap som OS och VM, men mest har Yvette jobbat med med Vinterstudion (sedan 2009).
  - Men även med en hel del nöje och fakta. Jag gillar blandningen, säger hon.
  Yvette kommer på frilansbasis att fortsätta programleda Vinterstudion och andra vinterrelaterade program som VM och Vasaloppet de kommande fyra åren.
  - Nu ser jag mycket fram emot en intensiv ny säsong vid rodret i Vinterstudion, förberedelserna är i full gång – premiär på lördag! Sen, när det våras, öppnar jag dörren för andra roliga uppdrag. 
  (16 november 2017)
 • Petteri Karttunen

  Petteri Flanagan Karttunen


  Petteri Flanagan Karttunen slutar på SVT den 20 december.Petteri började 2004 på SVT Smålandsnytt i Växjö där han under sex år arbetade som programledare och reporter.2010-2016 jobbade han heltid som Journalistförbundets ordförande på SVT och sen våren 2016 har han varit programledare och redaktör på riksnyheterna i Stockholm.Petteri har även varit arbetstagarrepresentant i SVTs bolagsstyrelse från 2010.
  (10 november 2017)
 • Jonas Ohlsson

  Jonas Ohlsson


  Jonas Ohlsson, researcher vid Morgonstudion på SVT Nyheter Riks, är tjänstledig från den 26 oktober.Han är ny ledamot i styrelsen för Journalistklubben vid SVT och arbetar nu heltid på kansliet. Tidigare har han bland annat arbetat som reporter vid SVT:s lokala redaktioner i Malmö, Sundsvall och Växjö.
  (6 november 2017)
 • Emmelie Wallroth

  Emmelie Wallroth


  Emmelie Wallroth är ny onlinespecialist i SVT:s nyhetsområde Öst.Hon kommer närmast från Omni där hon arbetat som nyhets- och utvecklingsredaktör med särskilt fokus på inrikesbevakningen.Dessförinnan har Emmelie varit nyhetschef på Metro, och även arbetat på Aftonbladet och Norrtelje Tidning.
  (31 oktober 2017)
 • Johannes Kardell

  Johannes Kardell


  Johannes Kardell är ny onlinespecialist i SVT:s nyhetsområde Öst.Han är egentligen reporter på SVT Nyheter Uppsala, men har sedan årsskiftet arbetat som Videospecialist med lokarnas onlinevideoprojekt.Tidigare har Johannes arbetat på SVT:s redaktioner i Norrbotten och Växjö och på Sveriges Radio inom en rad olika roller.
  (31 oktober 2017)

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress