21 januari

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Nytt om namn

 • Cecilia Vaccari

  Cecilia Vaccari


  Cecilia Vaccari blir ny inslagsproducent på SVTs På spåret.Hon kommer närmast från Göteborgs-Posten där hon varit digital specialistreporter.Cecilia har tidigare arbetat som korrespondent i Brasilien, grävande journalist samt programledare på SVT och som videoreporter på TV4.
  (19 januari 2018)
 • Anneli Mencin

  Anneli Mencin


  Anneli Mencin är utlånad från SVT International t.o.m 31 mars 2018, för att arbeta som tf bitr programchef för SVT Minoritetsspråk.
  (15 januari 2018)
 • Johan Svärd

  Johan Svärd


  Johan Svärd, medietekniker på Produktion & Teknik, slutar på företaget den 31 januari 2018.
  Johan har tidigare i nämnd ordning haft titlarna arkivredaktör, bildredaktör, mediejournalist, gruppchef, mediehanterare. Han har medverkat i flera digitaliseringsprojekt vid nyheterna.
  Johan började på SVT 1984. Slutade 1995 för att arbeta på TV4, men återvände 1998 för att vara med att starta SVT24:s nyhetsverksamhet.

  (15 januari 2018)
 • Carl Tofft

  Carl Tofft


  Carl Tofft slutade den 22 september efter 21 år på SVT. Han har tillträtt en ny tjänst som producent på produktionsbolaget Nexiko.Carl arbetade bl a på SVT:s kulturredaktion, senast som producent och projektledare för Kobra.
  (15 januari 2018)
 • Olof Söderén (foto: Sveriges Radio)

  Olof Söderén


  Olof Söderén, redigerare på Bearbetningen i Stockholm slutade den 31/12-2017, efter 12 år på SVT.Olof har varit en uppskattad medarbetare som framför allt har jobbat på Barnredaktionen de senaste åren. Där har han jobbat i flera olika roller som t ex webbredaktör, inslagsproducent, redaktör, manusförfattare och producent.
  (11 januari 2018)
 • Anders Naeselius

  Anders Naeselius


  Anders Naeselius kommer att vara tjänstledig från sin tjänst som redaktör på SVT Nyheter i ytterligare nio månader för att fortsätta som producent på P4 Extra, bland annat för att sköta valbevakningen.
  (8 januari 2018)
 • Louise Ajax

  Louise Ajax


  Louise Ajax, gruppchef på Verksamhetsutveckling, slutade den 31 december efter 22 år på SVT.
  Louise ”Lollo” Ajax började på SVT 1995 och har sedan dess haft flera roller inom olika delar av verksamheten. Hon började som administratör/utläggare inom dåvarande Översättning och år 2000 började hon på dåvarande SVT Teknik som projektledare.Sedan 2012 har Lollo arbetat på Verksamhetsutveckling, först som teamledare och från 2013 som gruppchef. Lollo har i sin roll som chef för VU gjort ett förtjänstfullt arbete med att tydliggöra processer, samordna SVT:s behovsinsamling och stötta förändring på många håll i företaget.
  (8 januari 2018)
 • Tony Bodin

  Tony Bodin


  Tony Bodin, arkivsäljare på SVT Sales, slutade den 21 december efter 46 år på SVT.
  (8 januari 2018)
 • Ida Brännström

  Ida Brännström


  Ida Brännström blir ny redaktör för allmän-tv produktionen på SVT Meänkieli i Övertorneå.
  Ida kommer närmast från Sveriges Radio, Meänradio som sänder program och nyheter på meänkieli där hon har jobbat många år med olika program och b la varit producent och programledare för  radioprogrammet ”Gränslöst”.
  Ida börjar sin tjänst 1 april 2018
  (8 januari 2018)
 • Justine Kirk

  Justine Kirk


  Justine Kirk, SVT HR och Kommunikation, slutade på SVT den 1 december efter 21 år.
  Justine började 1996 som programpresentatör, först på Sändningsredaktionen och sedan på SVT Kommunikation.
  Under åren har hon arbetat som programpresentatör, reporter, sociala medieredaktör och kommunikatör. Justine var även koreograf för den uppmärksammade programserien Bastubaletten.
  Under åren har Justine även arbetat som dansare, koreograf och skådespelare - och nu kommer hon att frilansa i eget bolag.
  (22 december 2017)

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress