20 juli

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Publiken hissar

 • Sommarskuggan i Sommarlov.

  Sommar-skuggan


  "Sommarskuggan - jag älskar sommarlovsmorgon då min mamma och jag tittar på det tillsammans på morgonen!"
 • Drottninggatan

  Drottninggatan 14:53


  ”Ett väldigt välgjort och fint program! Och inte alls överdramatiskt trots att det var ett så svårt ämne! Tack!”
  "En skickligt och lågmäld och belysande dokumentär där vi får följa med före under och efter.
  ”Starkt program!”
  ”Många människor gjorde ett fantastiskt arbete."
  ”Väldigt fint, lågmält och värdigt program. Sjuksköterskan. Vännen. Brandmannen. Polisen. Vilka fina intervjuer"
  " Många känslor när man ser dokumentären om 7 april i SVT. Kan inte fatta att det bara är två månader sedan."
  "Bra program av @svt om Drottninggatan inte minst mod av våra blåljus och sjukvårdspersonal"
  "Ser dok om terrorattacken på @svt den döva äldre dam som får hjälp att lämna en ros sen vinkar till blomväggen - då brister det ."
 • Den amerikanska artisten Ariana Grande i hyllningskonsert.

  Konserten One Love Manchester


  Den amerikanska artisten Ariana Grande höll söndagen den 4 juni en hyllningskonsert - One Love Manchester - för de offer som drabbades av terrorattacken i staden den 22 maj 2017. Medverkade gjorde också Justin Bieber, Katy Perry, Miley Ray Cyrus, Coldplay, Take That, Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Robbie Williams, Usher, Little Mix samt Niall Huran från One Direction.Tack SVT för att ni sände denna konserten live - Well Done!" "Vilken konsert!" "Mäktigt!!" "Mycket sevärt" "@svt Thanks for live streaming this concert! #OneLoveManchester" "Hörde jag rätt vid 18 nyheterna - ska offren i terrorattentaten hyllas med hjälp av en hyllningskonsert... Kan man skönja att SVT blandar ihop terrorattentaten med något slags euforisk känsla... "Stjärnspäckade konserten"...Vem/vilka ska hyllas och för vad i så fall..." "Är det nåt som bör firas med en "stjärnspäckad konsert"?" "Watching #OneLoveManchester Thank you @svt for sending it live on play" "ÄLSKAR att @svt livesänder #OneLoveManchester ikväll, tack tack tack< 3" Har bra ljud och bild, haft hela konserten. Tack Svt :) Fantastisk konsert! Så många bra artister och så glädjefyllt men med tårar i blick Kärleken segrar"
 • Kenneth Viken

  Muck! Men sen då Kenneth Viken?


  ”Tom Alandh är helt otrolig! Tacka honom från en tittare i Hälsingland.” ”Denne Tom Alandh är vår samtids största tecknare, oerhört viktigt för att kunna förstå oss själva. SVT, ni har en av mästarna hos er.”
  ”Helt oerhört gripande! Tom Alandh är verkligen ett geni, jag älskar allt han gör men detta var bland det absolut bästa jag sett! Wow! Helt fantastiskt! Och jag hoppas att det skapas lite ”ringar på vattnet” av den här dokumentären, det är verkligen ett jätteviktigt ämne!”

 • Molanders

  Molanders


  "Följer Molanders i @svt. Mest för den vackra klassiska musiken. Och @Malena_Ernman finns med både med sång och med roll."
  "Hej SVT. Jag vill bara säga att det är så himla roligt att ni sänder Molanders igen. Den är verkligen en av mina absoluta favoritserier. Tack! :)
 • Från semifinal 2 på torsdagskvällen.

  Att SVT inte geoblockat ESC


  "Tack på SVT for letting me watch Eurovision from the US online."
  "Thank you svtplay for having a proper signal to watch EUROVISION @BBC I'm not impressed!"
  "Thanks to svt for providing a worldwide #Eurovision live broadcast for us poor geo-blocked Americans!"
  "Shout out to SVT for broadcasting Eurovision without geoblocking"
  "Shoutout to Sweden and SVT for being so pro-pop music and streaming Eurovision for Americans. Tack!"
  "Er lyden på NRK sin sending fra ESC dålig? Opplever SVT gir bedre og mer balansert lyd."
  "Thank u SVT for always coming thru with the livestream links for us americans."

 • Dokument inifrån om Kevinmodet.

  Dokument inifrån: Fallet Kevin


  ”Vad bra att SVT tar upp detta. Ett journalistiskt mod och stor integritet. Bra och hedervärt.”
  ”Jag uppskattar att SVT tar tag i det här fallet. Det är ju länge sedan, men det verkar vara något som inte stämmer. Det var något som inte är rätt. Familjen ska få upprättelse.”
  "LÄNGE väntar på en bra dok om just detta fall!"
  "Har tänkt på det där många gånger under åren."
  "Omg kommer sitta bänkad"
  "Synd att det spelar så hög musik under programmet om Kevin, svårt att höra vad som sägs! @svt"
  "Riktigt bra dokumentär av @svt och granskning inifrån om Kevinmordet, ny rättsskandal? #dokumentinifrån #SVT #Arvika #Kevinmordet"
  "Upprörande agerande av polisen i Kevinfallet. Intressant se nästa veckas program!"
  "Tack för en intressant dokumentär, har mycket svårt att tro att bröderna var de som mördade Kevin. Som om barn skulle ha den styrkan att flytta Kevin från ett ställe till ett annat."
 • Tareq Taylor

  Trädgårdstider


  "Sitter och väntar att klockan ska bli 20.00. Äntligen dags!"
  "Ja, vilket avsnitt! Bus och trädgård i kubik, utan en massa snickrande och inredning och så Tareqs mat som kronan på verket! Bäst! Tack snälla ni!"
  "Ni är bara BÄST! TACK för ett bra program och TACK för er gemytlighet, humor och ironi, spännande att se Tareqs meny!"
  "Tareq var så jädrans bra när han ifrågasatte projektet med inbjudan av det engelska trädgårdsoraklet! Svårslaget öppningsprogram!"
 • Besprutningsmaskin - bekämpningsmedel i storskaliga vinodlingar. Frankrike.

  Sista skörden


  ”Vilket fantastiskt program! Det här programmet borde alla se! Det var så lätt att förstå, mycket informativt , ett mycket viktigt ämne att ta upp!
  Skicka filmen till politikerna! Utan liv ingen jord och utan jord inget liv !”
  "Så otroligt viktigt program!! Alla borde se"
  ”Stor tack för denna dokumentär! Otroligt välgjord och viktig! Jag ska titta på alla tre repriserna som kommer och tycker att den borde visas i alla skolor! Gör gärna en fortsättning!”
  ”Fantastiskt kunnigt folk i den här dokumentären!”
  ”Det är verkligen tragiskt att man ska behöva göra en sån här serie men jag är väldigt tacksam över att ni sänder den! Så bra! Jag skulle önska en fortsättning där man t.ex. skulle kunna prata om näringsinnehåll i olika grödor!”
  "Se den här filmen. Skrämmande och nödvändig. Skrämmande nödvändig.!"
  "Wow! Tack fantastiska Tina-Marie & Mikael Qwiberg för ännu en viktig film fylld av kunskap!"
  "Det här är ett program som alla borde se. Det gäller vår framtid och våra liv."
  "Tack för ett viktigt och intressant program!"
 • Direktsändning

  "Tack SVT för er fantastiska insats!"


  Många tittare har hört av sig under helgen till Tittarservice och framfört sitt tack för SVT:s nyhetsrapportering från terrorattacken i fredags i Stockholm.Här är några röster: ”Jag vill tacka för er fantastiska arbetsinsats under så tunga omständigheter. ” ”En eloge till nyhetsrapporteringen om det fina sättet att tala om det som hänt i Stockholm i dag. Det är svåra saker, lätt att piska upp. Viktigt att visa mod, att besinna sig. Fast det är svårt. Vi får hålla ihop. Vi behöver varandra.” ”Tack för det fantastiska arbete ni gör. Det är ett tufft jobb att arbeta när man är i chocktillstånd. Ni gör det så bra!” ”Jag är fylld av beundran för era insatser under gårdagskvällen. Speciellt Ted Wigren är fantastiskt duktig och viken arbetsinsats. Jag såg honom på eftermiddagen och sen när jag varit ute med hunden och slog på TV:n efter midnatt så satt han där fortfarande. En stor eloge till hela redaktionen!” ”Toppenbra nyhetsrapportering!” ”Vilka HJÄLTAR ni var i fredags! Det var så förbannat bra att jag aldrig sett något liknande. Trots att ni hade så lite information att gå på lyckades ni upprätthålla en relevant nyhetssändning från tretiden till sen kväll! Fantastisk uthållighet! En stor eloge till Anna Hedenmo, Karin Hübinette, Mats Knutson och alla andra på nyhetsredaktionen! JÄTTEBRA!” ”En eloge till SVT medarbetare och de journalister som arbetat under helgen. Tack SVT!” ”Nyhetsrapporteringen från det hemska attentatet har ni skött föredömligt. Jag är stolt och nöjd över hur SVT har klarat sin uppgift denna gång." "Det har iof blivit många omtag i era sändningar men trots det så har ni gjort ett mycket bra jobb." ”Stor eloge för rapporteringen efter händelserna. Flaggan i topp för SVT. Men - samsänd inte i båda kanalerna! Det skapar bara en skräck hos befolkningen. Många mår inte bra av att titta på sånt här. Man ska få välja.” "Det är första gången ni gjort ett tillfredsställande jobb som nyhetskanal. Tack så mycket för ett kanonjobb!" "Återigen; jag är SÅÅÅÅ imponerad över er på SVT! Att så snabbt få folk på plats, sminkade, pålästa, adekvata experter, mitt i stressen... Bugar! Stor eloge!! ❤️ "" "Tack för ni har Hans Brun i studion. Han är så vettig och inger ett lugn. Han ställer rätt frågor och förklarar varför polisen gör som de gör." "Tack Svt för det heltäckande nyhetsflödet angående terrorattacken!" "Tack snälla Sveriges Television för en proffsig bevakning av terrordådet." "En stor eloge till alla er som jobbade med sändningarna direkt efter attacken 💐 Det kan inte ha varit lätt att t.ex stå ute på stan och live-rapportera precis efter. Starkt och bra jobbat!!" "SVT Nyheter, Kärleksmanifestationen ”Jag vill verkligen tacka er för att ni sände kärleksmanifestationen från Sergels Torg på eftermiddagen. Det värmde och gav hopp i allt elände.”
  "Det var ett fint ögonblick att få hedra alla som har hjälpt till vid attacken som berörde vårt Sverige. ""Stort tack SVT för livesändningen av kärleksmanifestationen på Sergels torg idag, så att jag kunde "vara med" från andra sidan jorden. Mycket uppskattat!" Tyst minut för offren"Tack för att ni sände den ,det var så mäktigt att se både kungahus ,stadsminister, partiledare och alla andra vara så deltagande i ceremonin genom att vara klädda i svart och på så sätt visa sin vördnad. Fina tal och musik. Pampigt att höra klockorna i Stadshustornet .Verkligen en allvarsstund som kändes ända in i märgen och även en liten tår rann utmed kinden." 

Tidigare tittarna tycker