18 februari

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Bästa mannen

VM-medaljören Björn Ferry tar med Fredrik Önnevall på en träningstur. (foto: SVT)

Publicerad 26 oktober 2017 06:35

Bästa mannen

"En jättebra serie om manlighet och mannens känslor, det passar bra nu när #metoo sprids över världen. Fredrik tar upp många olika funderingar om manlighet."

"Bra serie av den alltid reflekterande och duktige Fredrik!"

"Mycket intressant och bra serie."

"Bästa programmet på TV just nu!"

"Detta är de bästa programmet som går!!! Älskar allt."

”Fredrik Önnevall skall verkligen ha beröm för den här programserien! Han är urduktig och passar perfekt för uppgiften. Med sin värme och skärpa gestaltar han många viktiga frågor kring sin egen och andras mansroller. Det är modigt och vackert gjort. Programserien är viktig och man får hoppas att många tysta, svårpratade karlar ser programmen och kan finna stöd i det här. Jättebra och viktig satsning!"

"Otroligt intressant och tankeväckande program! Önnevall, Tornving och Musse förde så intressanta, viktiga samtal om Mansrollen - verkligen sådana där önskemän, som man skulle önska sig mer av därute. SVT - ni har verkligen gjort ett superbra program - utöver det vanliga.”

"Jag vill bara säga att det var det bästa programmet jag sett på länge- "Bästa mannen". Så bra du är Fredrik Önnewall och hela upplägget. Mer såna reflekterande program om saker vi har svårt att prata om!"

"Tack för ett riktigt intressant program SVT! Kom in i det i mitten så jag ska se om hela på Play igen tänkte jag! Fredrik är mycket bra som programledare!"

"Tack för ett bra program om manlighet. Men varför denna jobbiga musik som stör samtalen."

"Tack för ännu ett fint program "Bästa mannen". Verkligen intressant och givande. Fredrik Önnevall är också en utomordentligt duktig och trevlig journalist med hjärtat på rätta stället."

"Tack Fredrik och SVT. Intressant och en källa till utforskande för mina söner mfl. Tack för ett tankeväckande program."

"Så glad jag blir! Ett fint vittnesmål i att männen på riktigt utforskar sig själva i förhållande till jämställdhet."

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

3 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör