19 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Vem vet mest?

Vem vet mest? (foto: Bo Håkansson /SVT)

Publicerad 18 maj 2017 21:52

"Rör inte Vem vet mest!"

”Rör SVT det här programmet och lägger ner sändningarna på vardagarna kan ni hälsa hem. Det är det enda program som vi äldre tittar på varje dag och joxar ni till detta så kan ni glömma licenspengarna.”

”Det finns ingen anledning att ändra på Vem vet mest. Detta visar att vi betalar dyra licenspengar till programplanerare som inte gör något vettigt och som har för lite att göra. Avskeda dem! Behåll det som fungerar bra!”

”Varför ändra på ett program som är bra? Ni bryr er inte om tittarna!”

”Hur vågar ni ändra på detta program? Det är ju det enda som är sevärt i era kanaler!”

”Jag kommer genast att sluta betala TV-licens om dessa planer genomförs!”

”Har precis suttit och diskuterat detta med några bekanta på biblioteket här i staden och alla är lika upprörda! Varför ska SVT ständigt straffa oss äldre? Vi är ju era allra trognaste kunder som snällt betalar TV-licens år efter år, trots att ni ständigt prioriterar bort och skär ner på allt vi tycker om!”

”Hur kan ni göra såhär? Det här är ju det bästa program ni har! Jag är oändligt besviken!”

”Jag har som en liten tradition att titta på detta trevliga program varje dag och det kommer att lämna ett stort hål i min vardagsrutin om ni skär ner på sändningstiderna på detta sätt!”

”Ni slår sannerligen alla rekord i fräckhet! Jag blir så förbannad!”

"Väldigt konstigt beslut av er angående "Vem vet mest". Ni borde vara rädd om de program som folk faktiskt vill se!"

"Hej, Har förstått att ni har planer på att försämra Vem vet mest. Snälla, låt det vara kvar som det är! Vi är många som tittar. Försämra inte för oss!"

"Låt Vem vet mest vara kvar som nu! Att ersätta dessa fem vardagshalvtimmar med tre kvart på lördagen går ju inte. Vi som tittar vill ha det kvar. Rickard som leder det vill ha det kvar. Deltagare finns så det räcker. Så vad är problemet?"

"Det är orimligt att ett program som bygger på vad vi vet om kunskap idag ska reduceras till helgerna. Jag tycker att många andra tittare bortsett från mig håller med, SVT är inte finansierat av annonsintäkter; borde vi inte se till att fortsätta ha det som tradition med att kunna se på Vem vet mest? på vardagar? Det borde rimligare att låta tittarna bestämma vad vi ska ha på SVT, vi behöver ett format som ställer kunskap på prov."

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

9 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör