15 augusti

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Tittarna tycker

 • "Vilken film!!! Jag är rörd till tårar"


   "Vilken fantastisk film! Har precis sett den och är rörd till tårar. Tänker på Ferdinand och hoppas verkligen att han är kvar i livet och att Ulf snart ser honom igen. Hoppas att ni uppdaterar om ni får veta något." "En av de finaste naturprogram någonsin! <3" "Det finaste naturprogram jag sett. Fantastiskt. Trollskt."
 • "En av de bästa serier jag har sett!"


  "Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Äntligen kan min hustru och alla som jag nästan tjatat öronen av, själva se världens bästa spionserie!!! Och jag kan se den en gång till!" "En av de bästa serier jag har sett!" "Fantastiskt bra serie, vill ha säsong 4 också" "Otroligt bra och spännande serie, väntar på säsong 4"
 •  "Min 3-åring älskar Sommarskuggan"


  "Ni är det bästa min dotter vet. Min 3-åring ÄLSKAR Sommarskuggan!!!" "Min 5-åring är helt galen i Sommarskuggan. Och har många teorier om vem det kan vara. Och vi föräldrar tycker med att det är väldigt spännande och en bra karaktär. Där han ni lyckats bra SVT" "Här hemma tittar vi tillsammans! Min 7-åring tycker den är jättespännande. Bra jobbat!" "Det är så spännande med Sommarskuggan och ni programledare är idoler här hemma. Mina killar på 6 år och 4 år älskar Sommarskuggan. Det blir en tripp ner till Malmö i sommar." "Ni är det bästa min dotter vet."
 • Tack SVT för "Tal till nationen"!


  "Tack SVT för "Tal till nationen"! Det är så skönt att i lugn och ro kunna lyssna på politiker som får tala till punkt - utan avbrott och utan käbbel. Riktigt bra!" "Mycket bra tv från public service." "Vill bara säga att idén med "Tal till nationen" nog är den bästa ni haft på länge. Jag är 64 år och har varit politiskt intresserad hela mitt liv så jag har följt många valbevakningar. Därför måste jag säga att idén att låta någon tala utan att bli avbruten är sensationellt bra. Pålästa skjutjärnsreportrar och debatter med arga politiska motståndare i all ära, men man kan det greppet nu. Så skönt också att de faktiskt kan prata om visioner och inte bara om dagsfrågor. Och tänk, våra partiledare framstår faktiskt som statsmän/kvinnor när de får ta ut svängarna. Bra jobbat SVT."
 • Vad mer finns att önska av en dramaturgi? Inget


  "Något bättre, vackrare och mer berörande är svårt att hitta i televisionens utbud just nu. Jag är så tacksam och lycklig efter varje  nytt avsnitt som jag får uppleva av denna otroligt vackra berättelsen. Ja, jag vet, det blir lätt patetiskt när man ska beskriva stora känslor med ord. Men danskarna har verkligen lyckats att ta upp existentiella frågor om liv och död på ett vackert, smärtsamt, smakfullt och intellektuellt vis. Varje sekvens i bild och dialog är en ren njutning. Sådana skådespelare som kan åstadkomma något så stort är gudabenådade! Om de bara visste hur bra de är! Vad mer finns att önska av en dramaturgi? Inget. Tack och åter tack för denna oerhört genomgripande upplevelse av den danska serie!"

 • "Trött på detta otydliga tal"


  "Trött på detta otydliga tal. I eftersnacket pratar dom alldeles för ryckigt, så att vissa ord knappt hörs. Snälla, någon ansvarig måste lyssna på detta?" "Kan ni be kommentatorerna i eftersnacket att tala SAKTARE, LÅNGSAMMARE OCH TYDLIGARE?" "Hej, jag har full förståelse att nästan alla vill se VM i fotboll, men när eftersnacket ska vara i en timme efter matchen då går det lite för långt."
 • "Hur kan man starta Sommarlov utan att säkerställa att alla barn är på Sommarlov?"


  "Hur kan man starta Sommarlov utan att säkerställa att alla barn är på Sommarlov? Som lite plåster på såren för oss i Kiruna som jobbar på i skolan hela denna vecka också så hoppas vi på en hyllning av Malin, Alex etc. Nästa år får ni scouta hela Sveriges läsårsplaner." "Tråkigt att de alltid hålls i Malmökrokarna. Kan man inte flytta platsen någon gång? Så vi som bor långt ifrån har en chans att besöka. Alla familjer har inte råd att resa så långt. Vill inte påstå att Malmö ligger centralt på något vis. Tycker att fler barn ska få möjligheten att besöka stället det spelas in på. Bara en tanke."
 • "Varför sänder SVT-Forum ofta repriser på tv när det är direktsänd debatt i riksdagen?"


  "Varför sänder SVT-Forum ofta repriser på TV när det är direktsänd debatt i riksdagen. Detta händer ofta, ibland slutar ni sända mitt i en debatt för att visa olika repriser. Alla kan inte se sändningar . Önskar ni tänker om." "Idag debatterar riksdagen, stora viktiga frågor, Apoteksmonopol, vinster i välfärden, ni väljer att visa gamla repriser. Varför?"

 • Det måste inte pratas hela tiden!


  "Varför visa en sändning från Kungsträdgården med Tre kronor, när det enda ni visar är samtal från studion och några korta inlägg med
  intervjuer från publiken. Ni borde brutit den sändningen jag gick in på er playtv för att se Tre kronor från scenen och inte det ni visade. Så kasst av er"
  "SVT har inte kontroll på tv-sändningarna på Kungsträdgården. Ingen kamera mot scen... uruselt". "Varför kunde inte sändningsansvariga säga till kommentatorerna att hålla mun och inte snacka ihjäl sig? Då hade man fått en
  liten känsla för evenemanget. Man hade sett och kanske hört  något lite. Det måste inte pratas hela tiden! Dessutom var det gammal skåpmat.
  Svenska hockeylaget, som älskas av svenska folket och engagerar såå många! Nu gick vi miste om en högtidsstund."
 • ”Tråkigt att Richard Olsson slutar”


  ”Tråkigt att Rickard Olsson ska sluta!” ”Synd att programmet bara ska sändas på lördagar i fortsättningen”
 • Vi är många som älskar Westernfilmer


   ”Vi är många som älskar Westernfilmer. Snälla, sänd dem oftare! Det finns så många att välja på med Gary Cooper, Henry Ford, Alan Ladd, Errol Flynn, Cary Grant m fl. Ni kan väl inte bara visa filmer där Nils Poppe dansar med Anna-Lisa Ericsson?”
 • Sänd en av Deemas populäraste filmer


  Madame Deemas underbara resa: "Sitter just nu och kollar, det är verkligen en fin serie ni låtit oss följa. Det är ett avsnitt kvar, nästa veckas! Hade det inte varit Underbart om SVT köpte in rättigheterna till en av de populäraste filmerna Deema varit med i ?! Låt översättarna lägga textning till rullen och sänd den sedan inom snar framtid."   
 • Mer av kunniga herrar


  ”Det vore härligt att se mer av Herman Lindqvist, Peter Englund och Christopher O´Regan. Dessa herrar har så mycket kunskap att dela med sig av och gör det på ett fantastiskt sätt.”