17 september

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Tittarna tycker

 • "Det bästa som går på tv just nu"


  "Ett guldkorn "Lerins lärlingar" ett fantastiskt bra program. Så många kloka tankar och resonemang från eleverna. Och detta att eleverna är huvudpersonerna och får mycket plats i programmet och de får utrymme och tid att uttrycka sig. Ingen störande musik hela tiden, inga snabba klipp med kameran. Jag får tid att hinna se och ta in bild och ord.Ja, allt är bra både framför och bakom kameran.""Härligt program! Underbart att se deltagarnas framsteg. Så fyllt av kärlek och omtanke. 😍 Borde visas i skolorna !!😊🤗❤""Vi är många många som vill se fler av dessa varma kärleksfulla program som man blir helt lycklig av💕""Ett så fantastiskt bra program, det bästa som går på TV just nu. Alla får vara med allas röst räknas, ingen döms ut får massor av beröm för det De gör. Inget gap och skrik eller hög musik, utan man hör vad De säger. ❤""EN STOR BUKETT KARNEVALSBLOMMOR till alla er i och med och bakom programmet "Lerins lärlingar"! Så mycket värme, så mycket humor, så många positiva vibbar ... Ja, ett så in i hjärteroten hjärtevärmande och underbart program!""Man blir så hjärtans glad av att se det programmet🙏♥Äkta!""De är för härliga! Vilken skaparglädje!""Detta program helt underbart, deltagarna, Lars o Junior underbara!""Tycker det är det bästa som sänts på SVT! Lär mig nåt nytt om livet och mig själv i varje avsnitt. ""Bästa programmet!❤️ Så äkta och kloka människor är vi inte bortskämda med på tv nuförtiden.""Fantastiskt roligt att få följa er! Missar inte ett enda program. Ni är så underbara, både lärlingar, Lars och Junior.""Äntligen ett program med äkta människor, äkta känslor och en människosyn som skapar så mycket kärlek och får människor att växa 🤗- tack Lars o Junior ❤💛💚""Bästa programmet,alla dessa underbara människor har hjälpt mej genom jobbiga perioder"
 • "Ni måste göra typ 1000 avsnitt av Eagles för det är sååååå bra!!"


  "Ni måste göra typ 1000 avsnitt av Eagles för det är sååååå bra!!""Jag har sett dom 3 avsnitten av Eagles 5 gånger för det är sååååå himla bra! ÄLSKAAAR DET! Jag och många i min klass pratar om det hela tiden och diskuterar om vad som kommer hända o vilka vi tycker om mest. JAG ÄÄÄÄLSKAR allt och alla! Ni måste göra en säsong 2 o sen säsong 3 osv.... TAAACK FÖR ALLT JAG ÄLSKAR DET"
 • ”Underbar serie. Njuter av varje avsnitt”


  "Högtidsstund varje mån-ons kväll!! ☺ Ser på SvtPlay. 👍 En mycket välgjord serie. Kul att SVT har köpt in alla sex säsonger. 😍" "Helt klart beroendeframkallande serie den är så grymt bra. Intrigerna i serien är så jäkla bra upplagt så man vill inte programmet skall ta slut när man kollar. Där har ni tagit hem en 100 poänggare kan jag lova ❤❤❤❤" "Lägg alla på SVT play så vi kan se dem när vi vill." "Hoppas när ni nu upptäckt hur många det är som gillar den här serien fortsätter att köpa in flera från Australien! Dom kan ju verkligen det här med att göra spännande och fängslande serier! Förr i tiden fick vi se flera på SVT - och också från Storbritannien som också brukar vara mycket bra!" "Underbar serie. Njuter av varje avsnitt av storyn av kläderna av människorna av naturen, en beroendeframkallande serie. Inga reklamer som stressar, bara sjunker ner i soffan och njuter. Fler sådana serier <3"
 • "Tack för ett fantastiskt program"


  "Tack för ett fantastiskt program. Så berikande på alla möjliga sätt och Fredrik Lindströms mellansnack har gett mig så mycket. Gillar hans filosofiska allmänmänskliga funderingar. Måtte det komma fler avsnitt så småningom. Vore glad om ni ville framföra mitt tack till Fredrik Lindström. Den fantastiska orkestern är värd ett eget inslag.""Har njutit varenda sekund av programmet, Det har berört på många sätt. Hoppas på att det även blir en uppföljning av ännu fler program av denna typ. Fredrik Lindström känns som given, med sin kunskap och sitt sätt att intressant förmedla budskap.""Tack för en suverän programserie. Suttit bänkad varje vecka - och lånat hem flera poesiböcker från bibblan. Hoppas det blir fler säsonger i framtiden."
 • ”Tusen tack för att ni valde Kattis till programvärd på julafton”


  "Kattis Ahlström på julafton. Fint å sympatiskt 👍👍 bra val av svt""Ok nästa år så vill jag ha: Rolf Lassgård. Kjell Bergqvist. Susanne Reuter. Leif GW. Anna Mannheimer. Helst alla på en gång. 🙌🏻""Så underbart hon är bäst. I år har ni verkligen valt rätt person. Hon är BÄST""Grattis Kattis. Nu blir det en fin jul.En underbar människa.💞💞""Bra val tycker jag. Lugn och fin tjej ,härlig att lyssna på. 😊 På min lista av julvärdar står också Björn Skifs, Måns Zelmerlöw. 😍""Hon blir säkert kalasbra ☺️ å vad roligt att det alltid går till olika människor, detta hedersuppdrag på julafton 😍""Riktigt bra val! Hon är grym 👏😍""Kattis Ahlström som årets Julvärd är ändå ett högst rimligt val. Mer märkligt att hon inte redan varit det. Ett bra val!""Skönt att Ni tar julen på allvar och sänder live på julafton. Håll på traditionerna Mer Jul i TV, Tack””Tusen tack för att ni valde Kattis till programvärd på julafton, nu ser jag med värme fram emot dagen. Önskar henne stort lycka till.””Kattis blir bra 👌🌲🤶 SVT låt det bli en långkörare a la Weise 😀”
 • "I kväll utgår Bonusfamiljen på grund av SPORT – igen!”


  "I kväll, måndag 11/3, utgår Bonusfamiljen på grund av SPORT - igen! Och inte ens direktsänd sport utan VINTERSTUDION! Inte visar ni Bonusfamiljen på play heller. Om ni nu måste låta sporten gå före allt annat så kunde ni i stället hoppa över Kielergatan - där ligger ju hela säsongen ute på play. Hur tänker ni? Gör om och gör rätt!"”Hur i helsefyr kan ni pausa en av de för närvarande viktigaste dramaserierna i SVT för lite sport som de flesta jag känner är helt nollställda inför? Det är väl inte public service att blocka ett för vår familj superintressant program.”"Hej, redan strax efter midnatt, natten till måndag, gick jag in på SVT play för att se 4:e avsnittet i säsong 3. Har sen kollat hela dagen, men fattade inte förrän till kvällen, att avsnittet är framskjutet till nästa vecka pga vinterstudion eller ngt sånt. Så himla, himla, trist! Vill bara visa mitt totala missnöje med detta beslut!"
 • ”Ta inte bort Augustifamiljen!”


  ”Det är mycket mycket tråkigt att Augustifamiljen inte får fortsätta i programmet På spåret””Ta inte bort Augustifamiljen! Augustifamiljen som är ett vinnande koncept! De är fantastiska på att ge låtarna ett eget sound och tolka låtarna på ett bättre sätt.””Tänker ni ta bort orkester i På Spåret?! Dåligt i så fall. Väldigt få program som har livemusik. Det är mycket bättre med livemusik”
  ”Hej och tack för den mycket bra programserien På spåret. Tack också till den mycket bra orkestern Augustifamiljen. Vi hoppas att vi får höra lika mycket och bra blås av deras efterföljare.” 
 • "Varför flyttar ni alltid på det här programmet?"


  ”Varför flyttar ni ALLTID på det här programmet till förmån för sport?””Ni bör förklara varför ni hela tiden flyttar på tiderna för Förväxlingen, det är många som blir upprörda när ni inte går ut med en förklaring.””Ni handskas hur som helst med den serien, man vet aldrig när den kommer!””Ni ändrar ständigt sändningarna. Det enda man ser fram emot.”
 • "SVT Play borde bli mer lättnavigerat"


  "Jag tycker överhuvudtaget att SVT Play borde bli mer lättnavigerat med fler parametrar, t.ex. årtal. Ofta hittar man något som verkar intressant, men sen visar det sig att man sett det för några år sedan, speciell när det kallas "seriestart" eller något annat desinformativt."
 • ”Hur kan ni bara sända detta program på SVT Play?”


  ”Dom har gått ut med att det skulle vara UG i dag, och om vad det handlade om, men helt galet så går det bara att se på SVT Play””Hur kan ni bara sända detta program på SVT Play? Vi är många som inte har dator, det är ju diskriminerande.”
 • ”Jag vill se mer animerad film, bra tecknad film på SVT”


  ”SVT måste förbättra sitt filmutbud. Som tittare är man verkligen sugen på att få se lite nya filmer och inte bara sådant man redan sett flera gånger. Jag vill se mer animerad film, bra tecknad film på SVT, för i första hand barn men också för vuxna. Jag önskar att ni visar Lasse Maja, Ballerinan och uppfinnaren och den senaste versionen av Tjuren Ferdinand och Mordet på Orientexpressen.”

 • Vi är många som älskar Westernfilmer


   ”Vi är många som älskar Westernfilmer. Snälla, sänd dem oftare! Det finns så många att välja på med Gary Cooper, Henry Ford, Alan Ladd, Errol Flynn, Cary Grant m fl. Ni kan väl inte bara visa filmer där Nils Poppe dansar med Anna-Lisa Ericsson?”
 • Sänd en av Deemas populäraste filmer


  Madame Deemas underbara resa: "Sitter just nu och kollar, det är verkligen en fin serie ni låtit oss följa. Det är ett avsnitt kvar, nästa veckas! Hade det inte varit Underbart om SVT köpte in rättigheterna till en av de populäraste filmerna Deema varit med i ?! Låt översättarna lägga textning till rullen och sänd den sedan inom snar framtid."   
 • Mer av kunniga herrar


  ”Det vore härligt att se mer av Herman Lindqvist, Peter Englund och Christopher O´Regan. Dessa herrar har så mycket kunskap att dela med sig av och gör det på ett fantastiskt sätt.”

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör