20 september

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Tittarna tycker

 • "TACK för er grymma journalistik"


  "Vill framföra att jag tycker programledarna var briljanta i utfrågningen av Annie Lööf om Arbetsrätt och LAS turordningsregler. När Annie Lööf t ex inte svarade på direkt fråga från Camilla stöttade Anders snyggt upp sin kollega och återupptog frågan och lät den gå tillbaka till Annie Lööf. Bra teamwork!" "Anders och Camilla är det absolut bästa som hänt detta val. TACK för er grymma journalistik".
 • "Världens bästa Sanna!!! Tack för i år, ses nästa sommar"


  "Sanna, du e en fantastisk kvinna. Sjunger underbart. Vill verkligen se dig i Allsången igen nästa år. " "Tack för i år gulliga Sanna du gör det så bra, med det lugnet du har. Välkommen tillbaka<3" "Världens bästa Sanna!!! Tack för i år, ses nästa sommar" "Jag vill se underhållningsprogrammet Allsång på Skansen i många år till i svt. Jag vill se underhållningsprogrammet Allsång på Skansen för alltid i svt.""Hej och tack för Allsång på Skansen. Ett grymt x-tra tack för att ni lät Bo spela vidare på Svt1. Riktigt stort tack"
 • "Vilken film!!! Jag är rörd till tårar"


   "Vilken fantastisk film! Har precis sett den och är rörd till tårar. Tänker på Ferdinand och hoppas verkligen att han är kvar i livet och att Ulf snart ser honom igen. Hoppas att ni uppdaterar om ni får veta något." "En av de finaste naturprogram någonsin! <3" "Det finaste naturprogram jag sett. Fantastiskt. Trollskt."
 • "En av de bästa serier jag har sett!"


  "Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Äntligen kan min hustru och alla som jag nästan tjatat öronen av, själva se världens bästa spionserie!!! Och jag kan se den en gång till!" "En av de bästa serier jag har sett!" "Fantastiskt bra serie, vill ha säsong 4 också" "Otroligt bra och spännande serie, väntar på säsong 4"
 •  "Min 3-åring älskar Sommarskuggan"


  "Ni är det bästa min dotter vet. Min 3-åring ÄLSKAR Sommarskuggan!!!" "Min 5-åring är helt galen i Sommarskuggan. Och har många teorier om vem det kan vara. Och vi föräldrar tycker med att det är väldigt spännande och en bra karaktär. Där han ni lyckats bra SVT" "Här hemma tittar vi tillsammans! Min 7-åring tycker den är jättespännande. Bra jobbat!" "Det är så spännande med Sommarskuggan och ni programledare är idoler här hemma. Mina killar på 6 år och 4 år älskar Sommarskuggan. Det blir en tripp ner till Malmö i sommar." "Ni är det bästa min dotter vet."
 • "Mycket olämpligt att visa sådant för barn"


  "Hej, satt med mitt barn och tittade på barnprogrammet Bon, där ger han en abborre elchock med en lampsladd, tycker att det är mycket olämpligt att visa sådant för barn. Jag brukar inte bry mig om så mycket, men detta är livsfarligt att ha en avklippt lampsladd. JAG förstår att det inte va på riktigt, men det gör nog inte barn. Mvh en elektriker" "Va fasen sysslar ni med på barnkanalen? Har ni samma system som Youtube där vem som helst kan lägga upp videor. Skadliga för barn eller inte. Är detta program ok för barn att titta på? Kolla avsnitt 14. Köra elkablar i döda fiskar?"
 • ”Så dåligt att ni inte aviserade ut kanalbytet på skärmen”


  ”Otroligt dåligt att ni inte aviserade ut bytet av kanal när det var stavhoppsfinal! Nu fick jag titta på Eurosport istället!””Jag anser att SVT har blivit otroligt slöa i att avisera kanalbyten för sportsändningar. Jag har varit vid SVT i 40 år, och jag kan säga att slöare programkontroll har jag aldrig sett. Inte en enda textrad att sändningen flyttades över till SVT 24. På min tid i tjänst hade detta gett utskällning av chefen.”

  ”Så dåligt att ni inte aviserade ut kanalbytet på skärmen när det var som mest spännande!”
  "Och hur tänkte SVT(2) som avbryter världshistoriens mest spännande stavhoppsfinal, för att fortsätta sändningen på SVT24?
 • "Trött på detta otydliga tal"


  "Trött på detta otydliga tal. I eftersnacket pratar dom alldeles för ryckigt, så att vissa ord knappt hörs. Snälla, någon ansvarig måste lyssna på detta?" "Kan ni be kommentatorerna i eftersnacket att tala SAKTARE, LÅNGSAMMARE OCH TYDLIGARE?" "Hej, jag har full förståelse att nästan alla vill se VM i fotboll, men när eftersnacket ska vara i en timme efter matchen då går det lite för långt."
 • "Hur kan man starta Sommarlov utan att säkerställa att alla barn är på Sommarlov?"


  "Hur kan man starta Sommarlov utan att säkerställa att alla barn är på Sommarlov? Som lite plåster på såren för oss i Kiruna som jobbar på i skolan hela denna vecka också så hoppas vi på en hyllning av Malin, Alex etc. Nästa år får ni scouta hela Sveriges läsårsplaner." "Tråkigt att de alltid hålls i Malmökrokarna. Kan man inte flytta platsen någon gång? Så vi som bor långt ifrån har en chans att besöka. Alla familjer har inte råd att resa så långt. Vill inte påstå att Malmö ligger centralt på något vis. Tycker att fler barn ska få möjligheten att besöka stället det spelas in på. Bara en tanke."
 • "Varför sänder SVT-Forum ofta repriser på tv när det är direktsänd debatt i riksdagen?"


  "Varför sänder SVT-Forum ofta repriser på TV när det är direktsänd debatt i riksdagen. Detta händer ofta, ibland slutar ni sända mitt i en debatt för att visa olika repriser. Alla kan inte se sändningar . Önskar ni tänker om." "Idag debatterar riksdagen, stora viktiga frågor, Apoteksmonopol, vinster i välfärden, ni väljer att visa gamla repriser. Varför?"

 • Vi är många som älskar Westernfilmer


   ”Vi är många som älskar Westernfilmer. Snälla, sänd dem oftare! Det finns så många att välja på med Gary Cooper, Henry Ford, Alan Ladd, Errol Flynn, Cary Grant m fl. Ni kan väl inte bara visa filmer där Nils Poppe dansar med Anna-Lisa Ericsson?”
 • Sänd en av Deemas populäraste filmer


  Madame Deemas underbara resa: "Sitter just nu och kollar, det är verkligen en fin serie ni låtit oss följa. Det är ett avsnitt kvar, nästa veckas! Hade det inte varit Underbart om SVT köpte in rättigheterna till en av de populäraste filmerna Deema varit med i ?! Låt översättarna lägga textning till rullen och sänd den sedan inom snar framtid."   
 • Mer av kunniga herrar


  ”Det vore härligt att se mer av Herman Lindqvist, Peter Englund och Christopher O´Regan. Dessa herrar har så mycket kunskap att dela med sig av och gör det på ett fantastiskt sätt.”

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Tf redaktör: Anna Thodenius

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör