26 april

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Tittarna tycker

 • Storuman forever: "Ärligt, verkligt och inspirerande"


  " Blir så otroligt glad och än mer motiverad att jobba med klimatfrågorna när jag tittar. Den motorintresserade Kristoffer lyser särskilt ut bland de fina människorna i Storuman!" " Ärligt, verkligt och inspirerande. Tack för en stark och viktig programserie som jag hoppas alla partiledare ser." " Så fantastisk och viktigt program. Blir så berörd. Tårögd. Det är verkligen på riktigt. Vilka eldsjälar, och självklart ringar på vattnet."
 • ”Välgjord, tankeväckande – en väckarklocka för Sverige”


  ”Ett fantastiskt program med hög klass på Jan Schermans intervjuer!” "Jag och min fru såg nyligen de tre avsnitten på SVT Play. Det var utmärkta program varför vi vill ge Jan Scherman och SVT ett stort TACK för att man lyft den allvarliga frågan om vår demokrati. Vi hoppas programmen ger ringar på vattnet och att SVT följer upp med flera program."  "Ett stort tack för dokumentären ”Länge leve demokratin” med Jan Scherman. Välgjord, tankeväckande. En väckarklocka för Sverige. Ger mersmak." "Jag vill framföra ett stort tack för serien ”länge leve demokratin” med och av Jan Scherman. Hälsa honom gärna att vi tycker att det är mycket länge sedan att vi sett ett så viktigt program."  "Hej, vill bara säga att SVT:s program om demokratin var mycket bra. Jag fick verkligen en tankeställare. Och börjar förstå hur saker fungerar i vårt demokratiska land. Vet inte riktigt vad jag ska göra men funderar iaf.  "Jag vill bara skriva och tacka dig och dina medarbetare för en fantastiskt bra, och otroligt viktig programserie. Sannolikt något av det viktigaste som gjorts i de TV-kanaler vi har i  Sverige. Tror vi är många som känner att demokratin är hotad, att vi vill göra vad vi kan för att försvara och utveckla demokratin, men också att det finns en osäkerhet kring hur. Att som du gör berätta och undersöka via SVT är ett fantastiskt bra bidrag. Jag lovar dig att jag ska försöka dra mitt strå till stacken genom arbete utifrån mina plattformar, men också som samhällsmedborgare. Tack än en gång. Också fantastiskt fint att du vågar visa dina känslor."
 • ”Stort tack för Bonusfamiljen!”


  ”Bonusfamiljen är mästerligt! Det är vad det är! Tack!” ”Stort tack för Bonusfamiljen - en fantastisk serie! Trovärdig, varm, rolig och modig. Riktigt bra manus och otroligt bra skådespelare. Sörjer att jag nu sett sista avsnittet - för denna säsong. Hoppas på en fortsättning.”
  ”Bonusfamiljen är galet roligt.. Risk för skrattkramp. hehe” ”Mycket bra serie med många bra skådespelare, även barnen, det är så mycket som stämmer med verkligheten. Familjeterapeuterna är verkligen roliga!” ”Fantastisk serie, härliga och duktiga skådespelare och hela "storyn" är så BRA!”

 • "Måste ni upprepa er?"


  "Älskar verkligen Vem bor här-programserien, men känner att det är lite trist på sista säsongerna när ni måste upprepa er och ta in flera kända bloggare och deras hem som man REDAN har sett massor av på sociala medier som Instagram mm. Det är ju nog så att publiken till ert fina program som nog dessutom är aktiva på sociala medier skulle uppskatta lite NYA ovisade hem som inte redan varit med i kanske tidningar och sociala medier. Det är väldigt många som ni haft med nu. Nog borde det finnas andra ”o-visade” hem i vårt avlånga land... Kände bara idag att nu måste jag få ge både ris och ros för ett annars jättefint program! "

 • ”Urbota dumt slut”


  "Hej, varför bryter ni i programmet vid nattduellen, vilket lag vann?? Snopet. Elisabeth" "Urbota dumt slut!" "Nya grepp?! Nej, vi vill inte ha en sån här avslutning, som inte är ett slut på avsnittet. För att NI tycker att nästa avsnitt blir lite tunt... Märk väl att ni gör program för folket, hitta då inte på massa nyheter i en klassiker! Mao håll fingrarna väck!" "Sjukt dåligt att inte visa hela nattduellen! Rent ut sagt uruselt!"
 • Påsken i SVT


  "Hej ! Enligt tradition har man kunnat se på jesusfilmer under påskhelgen sen många år tillbaka, …... det finns flera sådana filmer. Vill att dessa filmer visas kommande påskår. Traditioner är ju till för att följas." "Utomordentligt svagt att inte genomföra en sedvanlig förmiddags SVT-Gudstjänst på annandagen utan nöja sig med en eftermiddagsrepris av Påskdagens dito!" "Jag har tittat på "Påskens berättelse" och budskapet där var anti-tro och inte alls i enlighet med den kristna, bibliska tro. Likaså är "Jesus Christ Superstar" en musikal som inte visar den sanna evangeliet och sanna Jesus. Det finns många miljoner kristna i världen - mycket mera än det finns människor i Sverige. Men ni vill hålla den sanna budskapet dolda för allmänheten. Återigen ber jag Er att visa "Passion of Christ" nästa år."

 • Mer av kunniga herrar


  ”Det vore härligt att se mer av Herman Lindqvist, Peter Englund och Christopher O´Regan. Dessa herrar har så mycket kunskap att dela med sig av och gör det på ett fantastiskt sätt.”