15 augusti

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Publiken hissar

 • "Vilken film!!! Jag är rörd till tårar"


   "Vilken fantastisk film! Har precis sett den och är rörd till tårar. Tänker på Ferdinand och hoppas verkligen att han är kvar i livet och att Ulf snart ser honom igen. Hoppas att ni uppdaterar om ni får veta något." "En av de finaste naturprogram någonsin! <3" "Det finaste naturprogram jag sett. Fantastiskt. Trollskt."
 • "En av de bästa serier jag har sett!"


  "Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Äntligen kan min hustru och alla som jag nästan tjatat öronen av, själva se världens bästa spionserie!!! Och jag kan se den en gång till!" "En av de bästa serier jag har sett!" "Fantastiskt bra serie, vill ha säsong 4 också" "Otroligt bra och spännande serie, väntar på säsong 4"
 •  "Min 3-åring älskar Sommarskuggan"


  "Ni är det bästa min dotter vet. Min 3-åring ÄLSKAR Sommarskuggan!!!" "Min 5-åring är helt galen i Sommarskuggan. Och har många teorier om vem det kan vara. Och vi föräldrar tycker med att det är väldigt spännande och en bra karaktär. Där han ni lyckats bra SVT" "Här hemma tittar vi tillsammans! Min 7-åring tycker den är jättespännande. Bra jobbat!" "Det är så spännande med Sommarskuggan och ni programledare är idoler här hemma. Mina killar på 6 år och 4 år älskar Sommarskuggan. Det blir en tripp ner till Malmö i sommar." "Ni är det bästa min dotter vet."
 • Tack SVT för "Tal till nationen"!


  "Tack SVT för "Tal till nationen"! Det är så skönt att i lugn och ro kunna lyssna på politiker som får tala till punkt - utan avbrott och utan käbbel. Riktigt bra!" "Mycket bra tv från public service." "Vill bara säga att idén med "Tal till nationen" nog är den bästa ni haft på länge. Jag är 64 år och har varit politiskt intresserad hela mitt liv så jag har följt många valbevakningar. Därför måste jag säga att idén att låta någon tala utan att bli avbruten är sensationellt bra. Pålästa skjutjärnsreportrar och debatter med arga politiska motståndare i all ära, men man kan det greppet nu. Så skönt också att de faktiskt kan prata om visioner och inte bara om dagsfrågor. Och tänk, våra partiledare framstår faktiskt som statsmän/kvinnor när de får ta ut svängarna. Bra jobbat SVT."
 • Vad mer finns att önska av en dramaturgi? Inget


  "Något bättre, vackrare och mer berörande är svårt att hitta i televisionens utbud just nu. Jag är så tacksam och lycklig efter varje  nytt avsnitt som jag får uppleva av denna otroligt vackra berättelsen. Ja, jag vet, det blir lätt patetiskt när man ska beskriva stora känslor med ord. Men danskarna har verkligen lyckats att ta upp existentiella frågor om liv och död på ett vackert, smärtsamt, smakfullt och intellektuellt vis. Varje sekvens i bild och dialog är en ren njutning. Sådana skådespelare som kan åstadkomma något så stort är gudabenådade! Om de bara visste hur bra de är! Vad mer finns att önska av en dramaturgi? Inget. Tack och åter tack för denna oerhört genomgripande upplevelse av den danska serie!"

 • ”Missar aldrig Trädgårdstider”


  ”Ingen risk att missa erat toppen goa program. skönt att ni kommer tillbaka igen så man får glädjas åt er och alla sköna växter i trädgården, så väldigt mycket välkomna tillbaka” ”Missar aldrig Trädgårdstider! En timme av feel good med bästa gänget. Underbart” ”Missat?!? Nej här missas ingenting vad gäller Trädgårdstider även om jag sett det innan så går det att titta på fler gånger”
 • "Så viktigt och starkt att göra denna dokumentär!"


  "Heja er!! Så viktigt och starkt att göra denna okumentär! Så TACK! Kämpa kämpa! All kärlek och kraft till er!!" / Mamma till IVF -dotter efter 4,5 års kamp och även mamma till en dotter till som kom 5 år senare bara sådär." "Så otroligt vacker och känslosam dokumentär. Så starkt
  att dela med sig av något så personligt."
  "Tack för en fantastisk dokumentär som inte bara visar ampen för ett barn utan också kampen att komma tillbaka till livet efter troke. Så ärlig och nära." "Så underbara och fina program! Kunde inte annat än att titta på alla med en gång." "Riktigt modigt att berätta om er erfarenhet starkt, berör lycka till i framtiden." "Sån otroligt stark berättelse. Vi försökte själva i 3 år innan vi blev gravida. En otroligt jobbig och tuff resa som tar på en. Detta ämne är något som borde tas upp mer än vad de gör. Starkt gjort av dom att berätta." "Hälsa Danijela Rundqvist och Nisse Ekman, att det är
  beundransvärt att de vågar och vill visa upp deras kamp."

 • "Tack Janne för alla bra reportage du gjort"


  "Tack Janne för alla bra reportage du gjort. Alltid saklig, påläst och stor integritet. Du kommer att bli jättesaknad. Har alltid sett fram mot onsdagarna klockan 20.00. Lycka till i fortsättningen!" "Vem ska ta över? Hoppas det kommer någon lika tuff och som du vågar gräva fram allt fusk. Det kommer bli en stor saknad!" "Dags att lägga ner UG nu när programmets enda journalist slutar." "Janne jag beundrar allt du gjort. Dina resultat har i de flesta fall ruskat om i Sverige.”
 • Storuman forever: "Ärligt, verkligt och inspirerande"


  " Blir så otroligt glad och än mer motiverad att jobba med klimatfrågorna när jag tittar. Den motorintresserade Kristoffer lyser särskilt ut bland de fina människorna i Storuman!" " Ärligt, verkligt och inspirerande. Tack för en stark och viktig programserie som jag hoppas alla partiledare ser." " Så fantastisk och viktigt program. Blir så berörd. Tårögd. Det är verkligen på riktigt. Vilka eldsjälar, och självklart ringar på vattnet."
 • ”Välgjord, tankeväckande – en väckarklocka för Sverige”


  ”Ett fantastiskt program med hög klass på Jan Schermans intervjuer!” "Jag och min fru såg nyligen de tre avsnitten på SVT Play. Det var utmärkta program varför vi vill ge Jan Scherman och SVT ett stort TACK för att man lyft den allvarliga frågan om vår demokrati. Vi hoppas programmen ger ringar på vattnet och att SVT följer upp med flera program."  "Ett stort tack för dokumentären ”Länge leve demokratin” med Jan Scherman. Välgjord, tankeväckande. En väckarklocka för Sverige. Ger mersmak." "Jag vill framföra ett stort tack för serien ”länge leve demokratin” med och av Jan Scherman. Hälsa honom gärna att vi tycker att det är mycket länge sedan att vi sett ett så viktigt program."  "Hej, vill bara säga att SVT:s program om demokratin var mycket bra. Jag fick verkligen en tankeställare. Och börjar förstå hur saker fungerar i vårt demokratiska land. Vet inte riktigt vad jag ska göra men funderar iaf.  "Jag vill bara skriva och tacka dig och dina medarbetare för en fantastiskt bra, och otroligt viktig programserie. Sannolikt något av det viktigaste som gjorts i de TV-kanaler vi har i  Sverige. Tror vi är många som känner att demokratin är hotad, att vi vill göra vad vi kan för att försvara och utveckla demokratin, men också att det finns en osäkerhet kring hur. Att som du gör berätta och undersöka via SVT är ett fantastiskt bra bidrag. Jag lovar dig att jag ska försöka dra mitt strå till stacken genom arbete utifrån mina plattformar, men också som samhällsmedborgare. Tack än en gång. Också fantastiskt fint att du vågar visa dina känslor."