7 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Johan Widerholm

Publicerad 14 november 2019 14:17

Johan Widerholm

Det är nu klart att Johan Widerholm blir Utvecklingsstrateg på Programdivisionen. Idag arbetar Johan som gruppchef för programutveckling i Malmö och har det senaste året varit deltid utlånad till uppdrag för Divisionsledningen, bland annat som samordnare för Utvecklingsnätverket.

– Det känns fantastiskt bra med Johan som är en mycket strukturerad och modig person. Han är trygg och kompetent i både processer och facilitering, inte enbart programutveckling utan har en större palett av utvecklingsprocesser och digital kompetens. Vilket jag tror är avgörande framåt för oss på Programdivisionen, säger Carolina Källestål, biträdande Divisionschef.

Utvecklingsstrategen är en ny roll på Programdivisionen med primärt uppdrag att leda, driva och utveckla Utvecklingsnätverket, som har fokus på programutvecklingsmetoder. Tanken är att strategen ska bidra till divisionens gemensamma utvecklingsarbete och professionalisera våra arbetssätt och metoder inom programutveckling. Dessutom ligger ett ansvar att säkra ett delat lärande inom Programdivisionen, över genregränser och ortsgränser.

– Det här är ett drömjobb! Att få arbeta med de frågor som jag brinner för, nu på en divisionsövergripande nivå. Tillsammans med nätverket och divisionsledningen kommer jag nu kunna sätta fokus på våra gemensamma förutsättningar och utmaningar för att höja oss ytterligare, säger Johan Widerholm.

– I Johan får vi en Utvecklingsstrateg med tydligt driv och engagemang, som kan både agera operativt och tänka smart strategiskt, säger Carolina Källestål.

Johan Widerholm tillträder i rollen som Utvecklingsstrateg 1 december 2019.

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör