18 juli

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Länge leve demokratin leds av Jan Scherman. Foto: Janne Danielsson/SVT

Publicerad 12 april 2018 19:48 - Uppdaterad 13 april 2018 09:07

”Välgjord, tankeväckande – en väckarklocka för Sverige”

”Ett fantastiskt program med hög klass på Jan Schermans intervjuer!”

"Jag och min fru såg nyligen de tre avsnitten på SVT Play. Det var utmärkta program varför vi vill ge Jan Scherman och SVT ett stort TACK för att man lyft den allvarliga frågan om vår demokrati. Vi hoppas programmen ger ringar på vattnet och att SVT följer upp med flera program." 

"Ett stort tack för dokumentären ”Länge leve demokratin” med Jan Scherman. Välgjord, tankeväckande. En väckarklocka för Sverige. Ger mersmak."

"Jag vill framföra ett stort tack för serien ”länge leve demokratin” med och av Jan Scherman. Hälsa honom gärna att vi tycker att det är mycket länge sedan att vi sett ett så viktigt program." 

"Hej, vill bara säga att SVT:s program om demokratin var mycket bra. Jag fick verkligen en tankeställare. Och börjar förstå hur saker fungerar i vårt demokratiska land. Vet inte riktigt vad jag ska göra men funderar iaf. 

"Jag vill bara skriva och tacka dig och dina medarbetare för en fantastiskt bra, och otroligt viktig programserie. Sannolikt något av det viktigaste som gjorts i de TV-kanaler vi har i  Sverige. Tror vi är många som känner att demokratin är hotad, att vi vill göra vad vi kan för att försvara och utveckla demokratin, men också att det finns en osäkerhet kring hur. Att som du gör berätta och undersöka via SVT är ett fantastiskt bra bidrag. Jag lovar dig att jag ska försöka dra mitt strå till stacken genom arbete utifrån mina plattformar, men också som samhällsmedborgare. Tack än en gång. Också fantastiskt fint att du vågar visa dina känslor."

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör